Gids om Gmail Desktop-meldingen direct in te schakelen

 Gmail is een mailing-app die is gerangschikt als de meest gevraagde en vertrouwde aller tijden vanwege de betrouwbare en gebruiksvriendelijke functies. Het maakt niet uit of u deze app regelmatig gebruikt of niet, op een bepaald moment kunt u een functie tegenkomen die vrij nieuw voor u is. Dit is de reden waarom in dit stukje informatie de meerderheid van de klanten de oplossing zal krijgen voor het inschakelen van de bureaubladmeldingsfunctie van het specifieke account. Als u zich zorgen maakt over een ander probleem dat verband houdt met dit account, hoeft u alleen maar het Gmail Service Center-nummer te bellen, waar dan ook, naar uw gemak en voorkeur.


De stappen die moeten worden gevolgd om bureaubladmelding van uw account in te schakelen, worden hieronder gemarkeerd: -


1. Het belangrijkste dat u moet doen, is naar uw e-mailaccount gaan via een compatibele webbrowser naar keuze.

2. Tik nu op het tandwielvormige pictogram aan de rechterkant van de inbox-pagina die u naar het vervolgkeuzemenu brengt.

3. Zorg er daarna voor dat u op de optie Instellingen tikt en het algemene tabblad links bovenaan selecteert.

4. Blader op het einde naar beneden naar het meldingsgedeelte, kies vervolgens de instellingen voor meldingen en sla de wijzigingen op.


Dit zijn de punten of tips die als belangrijk moeten worden beschouwd terwijl u de bureaubladmelding eenvoudig inschakelt. Als je toevallig meer uitleg nodig hebt over een storing met betrekking tot je e-mailaccount, bel dan zo snel mogelijk het Gmail-helpdesknummer. We zijn uitgerust met een zeer geautoriseerd en professioneel team van technici of ingenieurs die u zullen helpen of begeleiden om de best mogelijke oplossingen te vinden in de context van de problemen die verband houden met uw e-mailaccount. U kunt ons ook op zijn vroegst benaderen of contacteren via livechats, e-mails en telefoontjes volgens de manier van communiceren van uw voorkeur. Denk er dus niet langer over na en praat zeker en vast met onze specialisten.

Comments

Popular posts from this blog

Bewerk een label in een Gmail-account op een directe manier

Directe manier om foto’s te selecteren voor de achtergrond van Gmail

Gmail: schakel het automatische antwoord in eenvoudige stappen in