Proces om Gmail-desktopmeldingen op een gemakkelijke manier in te schakelen

 Gmail is een mailing-app die het vertrouwen wekt van een groot aantal gebruikers die in verschillende delen van de wereld wonen dankzij de beste mailingfaciliteiten. Het maakt niet uit of u deze app regelmatig gebruikt of niet, op een bepaald moment kunt u een functie tegenkomen die voor u vrij nieuw is. Dit is de reden waarom in dit stukje informatie de meerderheid van de klanten de oplossing krijgt om de bureaubladmeldingsfunctie van het specifieke account in te schakelen. In het geval dat u zich zorgen maakt over een andere zorg die aan dit account is gekoppeld, hoeft u alleen maar het Contact met Instagram-nummer altijd en overal te bellen, afhankelijk van uw gemak en voorkeur.

De stappen die moeten worden gekozen om de desktopmelding van hetzelfde account in te schakelen, worden hieronder gemarkeerd: -

1. Het belangrijkste dat u moet doen, is naar uw e-mailaccount gaan via een compatibele webbrowser van uw keuze.

2. Tik nu op het tandwielvormige pictogram aan de rechterkant van de inbox-pagina dat u naar het vervolgkeuzemenu brengt.

3. Zorg ervoor dat u hierna op de optie Instellingen tikt en het algemene tabblad linksboven selecteert.

4. Scrol tenslotte omlaag naar het meldingsgedeelte, kies vervolgens de meldingsinstellingen en sla de wijzigingen op.

Dit zijn de tips of punten die u in acht moet nemen wanneer u de bureaubladmelding in uw account inschakelt. Als je toevallig meer informatie wilt over Gmail Account Herstellen of een andere vraag die in dit account voorkomt, neem dan contact op met de experts om je problemen onmiddellijk en onmiddellijk op te lossen. We zijn hier om u op alle manieren en middelen te helpen om innovatieve oplossingen naar voren te brengen met betrekking tot de vragen van uw e-mailaccount. U kunt ons bereiken via e-mails, telefoontjes en live chats volgens uw wil en comfortzone. Dus denk er geen seconde over na en neem zonder aarzelen contact met ons op, want we werken altijd voor uw welzijn.

Comments

Popular posts from this blog

Bewerk een label in een Gmail-account op een directe manier

Directe manier om foto’s te selecteren voor de achtergrond van Gmail

Gmail: schakel het automatische antwoord in eenvoudige stappen in